Певицата Лора Караджова и любимият й мъж диджей Марсел Рохас се наслаждават на своето споделено време в къща край гората. В близост до природата двамата се грижат за сина си Матео, който се появи на бял свят през май т.г. Пред „Телеграф“ изпълнителката издаде, че освен в грижите за малчугана Марсел й помага в домакинството. Така самата тя успява да отмята своите задължения, да тренира и твори. 37-годишната Лора прекарва и част от времето си на морето, където при своите роднини е нейното първо дете – Алиса. Дъщеря й се наслаждава на топлото време, слънчевите лъчи и пясъка в компанията на своята баба.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lora karadjova (@lora_karadjova) on

Усещането за комфорт и спокойствие е водещо във всекидневието на певицата. „Живеем в къща, гората е срещу нас, всеки ден се разхождаме сред природата“, споделя Лора пред „Телеграф“. Категорична е, че тя и диджей Рохас са намерили правилната рецепта за щастлив живот. „Таткото ми помага изключително много. Делим си всички грижи и ангажименти както за децата, така и вкъщи. Бива го в готвенето. Истината е, че готви всеки ден, ходи на работа, прибира се и все пак има сили да ми помага.

Това е много важно“, казва още изпълнителката на „Спуснати завеси“ и „Една на милион“. За децата си говори с любов, по-голямата й дъщеря, която е плод от предишна любов, се забавлява край вълните на Българското Черноморие, синът й расте с всеки изминал ден. „Едното ми дете прекарва по-голямата част от топлите месеци край морето със своята баба. Всеки месец по 9-10 дни и аз съм там, а другото – бебче на три месеца вече, яде, спи и расте. Много кротко и тихо детенце е, грижите за него не ме изтощават.

Моят ден минава предимно вкъщи. Сега е така, защото навън е прекалено горещо и избягвам разходките. Разбира се, като всяка жена имам домашни задължения. Намирам време за тренировки, а вечер, когато е по-прохладно, излизаме на въздух. Чистият въздух и планината... Там се чувствам добре“, казва Лора, която смята спорта за нейно хоби, а не задължение и именно разходките съчетават полезното с приятното.

Въпреки създалата се ситуация по повод разпространението на COVID-19 тя запазва самообладание, фокусирайки се върху себе си и бебето „Всички у дома сме добре. Истината е, че аз не успях да усетя изолацията по време на пандемия или по-точно не успях да усетя цялата й тежест. Това бяха последните месеци от моята бременност, имах нужда да ги прекарам у дома. В никакъв случай обаче не съм била затворена между четири стени“, допълва дъщерята на Данчо Караджов, чието бебе проплака през май, а тя пък разгласи новината за появата му в стихотворна форма - „Ето го и него, сладкият Матео! 3100 той тежи, и все още лекичко крещи. Айде пийте едно за мен. И ни чакайте заедно да хващаме бронзов тен!“

По време на бременността Караджова бе напълняла с 9 кг. „Не знам колко тежа в момента, но съдейки по дрехите си – съм в старата си форма. Мисля, че доста бързо се справих с натрупаните по време на бременността килограми – у дома имам гирички, ластици... Не пазя строги диети или хранителни режими. Избягвам да ям вредни храни като пържено и сладко, макар да обичам. Хапвам, но в минимални количества. Също така избягвам въглехидратите – менюто ми е фокусирано върху салата и месо“, издава още блондинката, която винаги е държала на здравословното хранене.

Творчеството по време на пандемия при Лора е било във възход предвид факта, че тя е подготвила цели три музикални проекта за своите фенове. Певицата смята да стартира с представянето им още през септември. „Работя по 2-3 песни, отново с моя колега Бобо. Смятам да оставя реализацията им за септември – хората са казали „наесен с песен“, пък и самата аз имах нужда от почивка.

Не съм от този тип изпълнители, които държат на 100% да изкарат лятно парче“, казва тя. Съвместната работа с Бобо ражда едни от най-големите й хитове като „Министърът на Веселието“, където двамата си партнират с изпълнителя и продуцент Кристиан Талев-Криско, „Заедно“ с D2 и „Една на милион“ - песен, в която музикалната дива разгръща наследствения си талант.