Лора Крумова се е върнала на работа в Би Ти Ви, видя папарак.

Водещата бе по-майчинство точно една година, след като в началото на септември миналата година стана майка за сефте. Тя е спряла да кърми сина си Явор и е решила да възобнови журналистическа си кариера, като се появява редовно в сградата на телевизията, където бе засечена, пише pik.bg.

В същото време обаче не се връща на екран в предаванията си „Тази събота” и „Тази неделя”, с което изненада доста зрителите си. Оказа се обаче, че Лора въобще не се е възстановила от раждането и затова не е готова да се появи в ефир. Крумова все още е във вида, в който влезе в болница да даде живот да сина си и е по-пълна отвсякога. За тази една година тя не е успяла да свали и едно излишно кило, натрупано по време на бременността и тежала близо 100. Затова с шефовете й единодушно взели решение, че няма как да се покаже на екрана и ще трябва първо да отслабне, при това драстично.

Възпълничката й фигура личи ясно и от кадрите, заснети от папарака. Лора едва се движи под напора на килата си на път за среща с дружката й Галя Щърбева в центъра на София. Водещата е облечена с огромна пола и широка бяла риза, които никак не успяват да скрият тлъстините й.

„Няма начин да се покаже пред камерите в този вид”, коментираха нетактично и софиянци, зърнали водещата в центъра. За разлика от нея приятелката й Галя Щърбева изглежда все едно не е раждала. Новинарката от Нова тв роди през януари и вече се е справила с излишните килограми.

*Лора Крумова вече редовно ходи на работа в Би Ти Ви



*Водещата се крие зад тъмни очила, за да не привлича любопитството на столичани



*Крумова движи из София с джипа на мъжа си Сотир с марка "Субару"



*Дружката на Лора Галя Щърбева също стана майка наскоро, но вече е вталила

Снимки: „ПИК”