Само допреди месец време Лора Крумова си мислела, че вече си е осигурила безплатен луксозен терен за лятната си почивка.

Все по-окръглящата се водеща на неделното предаване „Тази неделя“ щяла да изкара цялата си отпуска в курорта Лозенец, но не в някой хотел, а в къщата на театралната звезда Аня Пенчева.

Поканата да се настани в луксозната вила на актрисата журналистката получила от щерка й Пипи. От няколко седмици дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков се подвизава в предаването на Лора „Тази неделя“ като репортер и в интерес на истината се справя отлично със задълженията си.

Покрай съвместната си работа двете открили, че имат много общи интереси и набързо станали приятелки. А когато Лора Крумова разказала, че с гаджето й Сотир всяко лято прекарват на Лозенец и че двамата спят на каравана, добродушната Пипи се почувствала длъжна да ги покани в баровската вила на майка си в същото курортното селище.

Така шефката на Пипи се зарадвала, че това лято ще отдъхва всичките десет дни – през август в луксозно имение при приятели. После щяла веднага да се връща в София, тъй като е ангажирана с шоуто си.

Предаването „Тази неделя“ е най-гледаното в телевизионния ефир в този часови диапазон и Лора много държи да се задържи с него на екран. Работите не се наредили така обаче, защото мама Аня поискала 50-тачка за ден пребиваване в морския си имот. Оправдала се с големите разходи по двореца, пишат от kliuki.bg.