Любими лица от ефира на NOVA, между които Николай Дойнов, Лора Крумова, Милен Цветков и Христо Калоферов, са част от гост-водещите, които ще влязат в студиото на „Здравей, България”.

Съвсем скоро те ще застанат пред камерите, за да партнират на водещите Ани Цолова и Виктор Николаев по време на летните отпуски.

Освен лица на Нова, в ролята на водещ за един ден ще влязат и други авторитетни и харесвани българи. Зрителите ще могат да проследят техния поглед към интересните теми и истории от деня, социалните проблеми и политическите интриги, за които разказва предаването.

През лятото зрителите ще могат да видят и изцяло нова рубрика в „Здравей, България“, посветена на ваканциите, пътуванията и най-красивите кътчета на България. Къде са любимите места на българите? Opoznai.bg показва красиви и неоткрити места у нас, а екскурзоводи ще бъдат известни личности- любимци на България.

Според наскоро проведеното проучване от GFK България, сутрешният блок на Nova запазва лидерската си позиция, като 53% от анкетираните отговарят, че разчитат в най-голяма степен да бъдат информирани от сутрешния блок на Nova, в случай че в страната се развиват драматични събития, които засягат цялото общество.

А кой ще направи предпочитания сутрешен блок на България дори още по-интересен, сядайки до Ани Цолова този понеделник? Ще разберем в „Здравей, България“ на 4 юли от 6.20 часа до 9.30 часа в ефира на NOVA.