Лора Крумова и приятелят й Сотир са пред раздяла, a разводът е категоричният отказ на водещата на "Тази неделя" да се омъжи за инструктора по сърф.

Блондинката не искала традиционна сватба, на която се сервират кебапчета на фона на чалга хитове, пише Lifestyle.bg

"Сотир й паднал на колене и я помолил да стане негова съпруга. Лора му отказала с довода, че не си се предстява облечена в бяло да води кръшно хоро и да събира пликове с пари", разясняват нейни приятелки.

Инструкторът бил изключително разочарован от отказа й. Той мечтаел да вдигне сватба, на която да събере роднини и приятели. Очевидно обаче ще се размине с това изживяване, тъй като Лора била твърдо против, научи kliuki.bg.

"Представите им за това, как ще се развият отношенията им, са доста различни. Отказът на Лора няма как да не повлияе на връзката им. Все пак Сотир има достойнство", коментират от обкръжението на двойката.

Според запознати Лора отказала брак заради кариерата си в телевизията. Тя не е единствената водеща, която жертва любовта си за сметка на развитието в професията. Нейната колежка Миролюба Бенатова също прекрати връзката си заради успешна кариера.