Лора Крумова ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто "Търси се” тази събота, пише БТВ.

Какви емоции вълнуват журналистката в личния й свят и каква е тя извън телевизията, ще разкрият най-близките й приятели.

Първата среща за Лора ще бъде с най-добрата й приятелка – журналистката на bTV Генка Шикерова. Тя ще разкаже, че двете се запознават като начинаещи репортери в Канал 3 преди 15 години. Голямото им приятелство обаче пламва по интернет, когато Лора е на специализация в Америка. Генка ще разкрие, че приятелката й изобщо не обича показността и това е една от големите й професионални драми. Ще разкаже още и как любовта е променила Крумова.

Самата Лора ще признае, че връзката й със сегашния й приятел е "най-осъзнатата”, която е имала до момента. За срещата със Сотир, за промяната в нея и за любовта им, журналистката ще разкаже единствено в "Търси се” от 11 ч. по bTV.

Изключително приятна ще бъде и срещата на водещата на "Тази неделя” с началната й учителка. За първи път зрителите ще видят детските рисунки на Лора, които преподавателката й пази и до днес. В студиото на "Търси се" Крумова ще се опита отново да нарисува една от тях.

"Лора беше много общително дете и отлична ученичка. Това до голяма степен се дължи и на възпитанието й в семейството”, ще сподели още нейната учителката.