Водещата на "Тази събота" Лора Крумова обяви публично, че скоро слиза от екран.

Тя е бременна от приятеля си Сотир и вече е в шестия месец. На стола й ще седне нейна приятелка и много добра журналистка, каза Крумова в "Преди обед", но замълча за името на наследничката си.

Най-вероятно става дума за Генка Шекерова, съобщава в новия си брой вестник "ШОУ", пише lifestyle.bg. Шекерова в момента е продуцент на предаването и е много близка приятелка на Крумова. Двете заедно преподават журналистика.

Въпреки напредналата си бременност, Лора скоро ще отпраши за морето. На къмпинг "Градина" в караваната вече я очаква любимият Сотир, който върти училище за сърф там. Именитата водеща вече носи доста широки дрехи заради корема си и признава, че на плажа не е най-доброто място за гнездене. Въпреки това се заканва да разцепва вълните рано сутрин и късно вечер.

"Не е за мен тази работа", отсича Лора на въпрос на Сашко Кадиев дали няма да сключат брак със Сотир, тъй като мъжката рожба, която чакат, ще се роди извънбрачно. Водещата държи най-вече децата да бъдат кръстени, а засега дори любимият й няма църковна кръщавка. "Ще се кръсти", уверена е Лора.

Двойката е заедно от четири години и познава тръпката от сезонната раздяла, когато Сотир отваря училището си за сърф на морето, а водещата на „Тази събота" по bTV все още е на екран. "Преди се качвах на колата в неделя след предаването и се връщах за оперативката в сряда, но сега това е невъзможно", казва Лора.