От януари Лора Крумова се връща на екрана на Би Ти Ви със съвсем ново предаване.

Журналистката сама ще продуцира и ще води актуално токшоу, което ще се излъчва всяка събота следобед, казаха нейни колеги. В рамките на два часа тя ще се среща в студиото с известни лица, за да коментират заедно събитията от седмицата.

Новото, което ще различава предаването на Крумова от останалите токшоута през уикенда, е, че гостите ѝ ще обсъждат теми, които са по-скоро непривични за тях. Например артист ще анализира парламентарно изказване или политик ще коментира последната постановка на Народния театър. Водещата обаче няма да търси просто лица, които ще говорят, а ще се опита да предостави задълбочени разговори по важни теми с личности, от които обществото се интересува.

Още от лятото в Би Ти Ви очакват Крумова да се върне на екрана. В момента тя все още е в майчинство и гледа сина си Явор, който през януари ще е почти на годинка и половина.

Журналистката няма да се присъедини към екипа на “Тази събота” и “Тази неделя”, въпреки че тя е автор на двете популярни предавания. Там остават водещи Мариана Векилска, Диана Любенова и Жени Марчева.

Всъщност Крумова вече ще има нова роля в телевизията, освен че ще продължи да е водеща. Тя ще е и продуцент на новото токшоу заедно с журналистката Галя Щърбева. Освен че са колежки, двете са и близки приятелки и отдавна работят заедно. Дори имаше очаквания, че и двете ще се появят на екрана на Би Ти Ви, въпреки че Щърбева е в Нова тв.

Точно в момента и тя е в майчинство като Крумова, но в крайна сметка ще се върне на екрана на Нова тв, казват запознати.