Лора Крумова иска да отслабне и дава мило и драго, за да свали поне един размер от дрехите си.

Откакто блондинката преподписа с Нова телевизия, тя е в трепетно очакване за завръщането си в медията, която напусна преди години, за да се влее в редиците на Би Ти Ви.

Водещата се завръща на малкия екран до месец в компанията на колежката си Галя Щърбева. Двете ще водят 3-часово предаване в съботния следобед.

И докато Щърбева се подготвя по-скоро психически за новите си задължения, то Лора е изпаднала в абсолютна истерия, разказват приятелите й, пише "Всеки ден".

Журналистката е разкъсана между семейни задължения, грижи по малкия си син Явор, разработка на първите теми в шоуто, както и опити да свали максимално количество килограми от осанката.

През годините Крумова никога не е криела за проблемите с килцата и самата тя е споделяла различните методи, чрез които е опитвала да отслабне.

Очевидно отчаяна, че диети, спорт и хранителните режими не помагат, тя е решила да се бръкне надълбоко в джоба, но да получи желания ефект.

Новият метод, чрез който Лора се надява да влезе в дрехите си отпреди раждането, се казва хипокси терапия.

Скъпоструващите процедури гарантират бързо отслабване и са истински хит сред холивудския елит, а отскоро и у нас.

Методът представлява използването на положително и отрицателно налягане чрез вакуум, който увеличава кръвната циркулация в мастната тъкан.

Цената им за родния стандарт обаче е доста висока - 12 тренировки в рамките на 2 седмици струват 1200 лева, но гарантират свалянето на няколко килограма, пише Всеки ден.

Резултатите при Лора дошли сравнително бързо, тъй като за 10 дни тя се е разделила с 3 килца от осанката си, хвалела се пред приятели самата журналистката.

В момента тя тежи 72 килограма, което за ниския й ръст е много. До старта на предаването си Крумова искала да стане 65.