Лора Крумова се оказа истинска героиня като бременна.

Макар да се твърди, че при жените, които очакват бебета, интелектът страда заради хормоналните изменения, тв водещата доказа точно обратното. Тя не само че не е оглупяла, но и показва неподозирани способности за политически спорове, пише ''Всеки ден''.

Без да й мигне окото и без дори да повиши тон, Лора се справя с всеки свой опонент. Единственото, което издава раздразнението й, е леката усмивка, пълна с ирония. Преди дни Крумова се сблъска челно с Волен Сидеров, но въпреки всичко запази самообладание.

Зрителите обаче се тревожат за своята любимка. Макар да е все още в шести месец, а повечето жени да ходят на работа поне до осмия, феновете на Лора се притесняват, че хормоналните проблеми може да й изиграят лоша шега. Самата тя призна в ефир, че хормоните й не са наред и се бори с това.

„Дано не роди преждевременно!", надяват се тв зрителите. Притеснени да не стане някоя беля били и колегите на Крумова. Шефовете на Би Ти Ви й предложили да излезе по-рано в отпуск по майчинство, но журналистката любезно отказала.

Самата Лора засега показва завидна устойчивост на напрежението в работата. Успява да затапи дори и най-нахалните си гости, дръзнали да изразят несъгласие с нея. Все пак има нещо, което издава, че не всичко с нея е наред. Това са черните корени на косата й. Откакто разбра, че е бременна, журналистката спря да я боядисва. Говори се, че заради хормоналните проблеми й се гади от химикалите в боята. Освен това я било страх да не отрови бебето с тях.