Лора Крумова ще е новата топ звезда в новините на Би Ти Ви, научи „Ретро”.

Това е най-горещата новина за рокадите в телевизията от няколко дни във връзка с търсенето на нови лица, които да сменят двойката Гена Трайкова и Венелин Петков. Двамата станаха шефове в медията и скоро няма да се изявяват на екран, пише ''Всеки ден''.

Ръководството е отправило предложение първо към водещата на „Тази събота” и „Тази неделя”, която от септември е по майчинство и гледа малкия си син Явор. Тя обяви, че в началото на април се връща на работа и шефовете й се сетили, че именно тя може да е спасителният им пояс за привличане на зрителски интерес към новините след напускането на Ани Салич.



Дезертиралата в Нова тв водеща бе най-обичаното лице от зрителите на Би Ти Ви, но Лора била веднага след нея и затова можела с успех да я смени в стола на топ новинарка на медията. Все още не е ясно кой ще й бъде партньор, защото за да замени Венелин Петков, той трябвало да е обичано и познато лице.

„Обмислят се няколко варианта, но първо се чака Лора Крумова да каже дали е съгласна да остави работата като водеща на собствено предаване и да стане новинарка. После заедно с нея ще се търси подходящ мъж”, обясняват хора от Би Ти Ви.

По думите им блондинката обичала много журналистическата работа и трудно щяла да я замени, за да стане говорителка. От ръководството можели да я изкушат единствено с факта, че й предлагали да я направят новата звезда на медията, каквато беше до скоро Ани Салич.

Ако все пак Крумова приеме пък, най-доволен ще е Антон Хекимян, категорични са колегите им. Топ репортерът я смени в „Тази събота” и „Тази неделя”, когато излезе по майчинство, и за нула време стана тв звезда в уикенд предаванията, където интервюира най-важните фигури от родния елит.