"Много трудно взимам крайно решение, но един път взема ли го, вече няма връщане", казва водещата на „Тази неделя“ по Би Ти Ви.

Шегува се, че в общуването е „пълен аутист“ и цяло чудо, че е станала журналистка. Зарича се да не заляга толкова на работата, а да живее живота си, пише kliuki.bg.

За своите 31 години Лора Крумова има завиден опит в телевизионната журналистика. Родена е на 19 август 1979-а. По зодия Лъвица. Баща й е бивш военен, майка й – учителка. Брат й Данаил, който е с 5 години по-голям от нея, отдавна живее в Катар – работи като масажист-рехабилитатор. И той като сестра си – според звездите, Лъв.

Връзката помежду им не се е променила от детството, макар сестрата да не е влизала в дома на брат си в далечната държава, „Страшен късмет има жена му – диви се Лора – много е добър, мил, грижовен. Страхотен. Изобщо, цялото ми семейство е страхотно!“

За брат си разказва още: „Работи за един от шейховете там, а също и в тяхната лека атлетика. Странно е, но все още не съм ходила при него на гости. Все планирахме първо родителите ни да отидат да го видят, а после и аз. Но той се връща всяка година за по месец и половина и тогава наваксваме.“

Самата Лора определя себе си като…“пълен аутист“.

Благодарна е на професията си, че благодарение на нея се е „отворила“, но смята за цяло чудо, че се занимава именно с журналистика. „Животът понякога те вкарва в парадоксални ситуации – размишлява младата жена. Аз бях много стеснителен човек наистина. И сега съм, но животът те притиска“ – споделя Лора Крумова.

Снимка: Bulphoto