Тв водещата Лора Крумова потъна в предродилна депресия. Тя е в постоянно притеснение дали всичко ще мине както трябва.

„Лора е станала неузнаваема. Дразни се почти от всичко и е готова да се разплаче във всяка минута”, разказват близки на ТВ водещата.

Докато ходела на работа, тя мислела сравнително рядко за раждането и не й оставало време да се притеснява за него.

С излизането в отпуска обаче ясно си дала сметка какво й предстои. И започнала все повече да се тревожи, че няма да бъде добра майка.

„Какво разбирам аз от бебета и майчинство? Цял живот само за себе си съм се грижила”, не спирала да нарежда Лора и да досажда на приятелките си.

Водещата често избухвала и в сълзи, но това не притеснявало никого от близките й. Те дори не се стараели да я успокоят, тъй като това било често явление.

Друг проблем на Лора бил огромният корем, отеклите крака и ужасно наедрялата й фигура. Тя по принцип има доста комплекси заради твърде заоблените си форми.

„Заприличала съм на топка! Как може да има жени, които да си изкарат бременността само с едно заоблено коремче?”, недоволствала тв водещата.

„Всичко е от хормоните”, смятат близките на ТВ водещата. Те обаче се притесняват какво ще стане с нея, след като роди, тъй като е известно, че всички млади майки страдат от следродилна депресия, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.