Водещата на „Тази събота" и „Тази неделя" Лора Крумова вече се подвизава в ефир без годежния й пръстен да блещука на ръката й, забелязаха наблюдателни зрители.

От коридорите на Би Ти Ви пък издават, че от 2-3 седмици русата водеща е свалила пръстена си, тъй като е променила решението си и е преценила, че на този етап не иска да се жени за сърфиста Сотир, пишат от lifestyle.bg.

Въпреки напредналата си възраст Лора Крумова все още не се чувствала готова да мине под венчилото и предпочитала да запази статуса си на госпожица. Като изключим тази малка подробност, иначе промени в личния живот на Лора няма и тя все още е до своя любим Сотир.

Запознати издават, че гаджето на Лора Крумова не било особено удовлетворено от факта, че водещата все още не се чувства достатъчно сигурна в отношенията си с него, за да стъпи в брак, но приемал решението й и дори вече двамата планирали своята лятна почивка на плажа, пише skandalno.net Самата Лора Крумова пък се е заела да убеди ръководството на Би Ти Ви, да й даде солидна отпуска лятото, за да може да се отдаде на заслужена почивка със своя любим.