Лора Караджова за пореден път отказа на Део да сключат брак. "Нищо, че питаш баща ми, важно е какво ще кажа аз!", заявила певицата на своя любим, след като разбрала, че той е говорил с баща й Данчо - вокал на група "Сигнал".

Според запознати блондинът вече взел да се изнервя от дърпането на красивата си приятелка.

"Не стига, че живеем заедно, ами не иска да вземе да ми роди и едно дете!", вайкал се певецът пред свои приятели. Той им споделял, че опитвал да я "върже", като я забремени, но тя вземала противозачатъчни и номерът му не можел да мине.

Лора пък се жалвала на свои дружки, че нямала намерение да сключва брак официално, тъй като все още иска да се изживява като волна птичка. "Нали живеем заедно, какво ще промени подписът? Може би само чувството, че съм му в кърпа вързана", разсъждавала сексапилната красавица, за която открай време се носят слухове, че е доста палава и често кръшка на гаджето си.

Запознати с битието на двойката разправят, че връзката им била достойна за описване във ферман. Те непрекъснато се карали, противоречали си и били на различни мнения по повечето въпроси. Единствено нямало спор, когато ставало въпрос за сексуалните изпълнения, категорични са от обкръжението им.