Сексапилното миньонче Лора Караджова първа кръшнала на Део. Далеч преди участникът в "Денсинг старс" да се залюби с танцьорката Елена, Караджова вече се оглеждала за нов избраник.

Още в края на миналата година пред погледа й попада благоевградският плейбой Мартин Грънчаров. Запознават се по време на нейно участие в дискотеката му в Благоевград. Не след дълго дъщерята на Данчо Караджов бие шута на гаджето си Део след седемгодишна връзка, пише bgdnes.bg.

Мартин е едва на 25 години, но е далеч по-финансово стабилен от Део. И далеч по-скандален. През 2011 година силен шум от счупени стъкла и пламъци будят посред нощ жителите на Благоевград. Автомобилът на бизнесмена изгаря като факла. Най-вероятната причина е разчистване на бизнес интереси. На първи март тази година става и друг инцидент с Грънчаров. Той се удря челно с автомобила си марка БМВ в такси. При катастрофата тежко пострадали са таксиджията и неговата клиентка.

Мартин е син на известно семейство зъболекари в града, които от години се занимават с бизнес. Самият любим на Лора Караджова минава сред най-оборотните ергени в града, но не се ползва с добра репутация, защото неведнъж се е забърквал в съмнителни сделки. Неслучайно в дискотеката му няколко пъти са подавани фалшиви сигнали за бомба, целящи сплашване на собственик.

Отскоро мачото живее предимно в София заради новата си избраница. Той дори прави романтичен подарък на Лора - пухкава котка, за която се грижат и двамата.

"Този е много по-добра партия от Део. Сериозен, изкарва пари, мисли за семейство. На Део само сърф и разходки са му в главата", шушукат приятелите на Караджова. 

*Лора Караджова (най-вдясно) и 25-годишният Мартин Грънчаров отиват заедно на раздаването на първите български хип-хоп награди в началото на февруари. По средата е момиче, което посреща гостите на събитието