Певицата Лора Караджова и диджеят Марсел Рохас станаха родители на момченце. Рожбата им се роди на 15.05.2020 г. и носи прекрасното име Матео. Певицата не е кръстила бебето на татко си Йордан Караджов-вокалиста на "Сигнал". „Ето го и него, сладкият Матео! 3100 той тежи и все още лекичко крещи. Айде пийте едно за мен.

И ни чакайте заедно да хващаме бронзов тен", написа в социалните мрежи блондинката, а под поста и снимката, на която се вижда как тя държи ръчичката на бебето, заваляха благопожелания. Прави впечатление, че на първата си снимка малкият юнак е облечен в розово-цвят, по-подходящ за момичетата. Матео проплака в столичната болница „Света София“ под грижите на д-р Иво Тодоров, д-р Константин Маленов и д-р Милко Недялков. Лора и Матео са в много добро състояние.

„Лора Караджова изказва и специални благодарности към Future Health, най-голямата банка за стволови клетки, единствената наградена от кралицата на Великобритания”, гласи официалното съобщение, което ще рече, че певицата е замразила стволови клетки подобно на други звездни майки като Джулиана Гани.

снимки:инстаграм лора караджова