На финалната права от бременността си е певицата Лорена. Фолкфурията буквално до последно пее в нощните заведения, летният й график беше запълнен и участията край морето бяха буквално през няколко вечери. Пред "България днес" хитовата чалга звезда призна, че преди седмица е било последното й участие. И макар че телефонът й не спира да звъни с покани за сценични изяви, Лорена вече не може да ги поеме.

"Няма да раждам на сцената!", шеговито отговаря Лорена на въпроса докога ще пее. Певицата признава, че кара нелека бременност. До последно не се чувства добре и често й е лошо. "Странното е, че се чувствах добре и всичко ми минаваше само когато бях на сцената. Точно заради това и приемах участия почти до финала. Сега обаче се отдавам на заслужена почивка", разказва Лорена. Относно най-радостното събитие в живота си певицата признава, че няма никакви притеснения.

Не се страхува от раждането, нито от отглеждането на бебе. Притеснява я по-скоро това как да превърне детето си в стойностен човек. Тя обаче мълчи за бащата на наследника си, който ще гушне на 36 години. Неофициално се знае, че дългогодишният й приятел живее в Германия.

Макар с огромен корем, родената в Царево звезда успява да вдига феновете накрак и да прави суперпартита. Кратката пауза в кариерата идва точно когато Лорена празнува 5 г. на сцената. Певицата е категорична, че поставя запетая и най-хубавото в музикален план тепърва й предстои.

"Пет години заедно - дълъг път, уникални емоции, много уроци и много музика. Вярвам, че най-доброто тепърва предстои - най-добрите песни, най-добрите срещи с вас, най-добрите мигове са някъде там в бъдещето. И чакат. Защото казват, че бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си! Обичам ви!", пише изкусителната певица в емоционалното си обръщение към феновете.