Жестоки скандали разтресоха семейството на Софи Маринова след признанието й, че чака дете. Първородният й син Лоренцо, който карал труден пубертет, не искал и да чуе за братче или сестриче. Момчето смятало, че след появата на бебето майката му повече няма да го обича.

Клюката твърди, че детето не хранело добри чувства към новия мъж на певицата – Гринго, и отказвало да живее под един покрив с него. Софи пък била убедена, че мачото е мъжът на живота й. Затова държала да опита да създаде с него здравото семейство, за което винаги е мечтала, но досега не е имала. Пропастта между нейните планове и желанията на сина й станала още по-голяма, когато му съобщила, че ще има второ дете. Лоренцо си дал сметка, че вече няма да е единствен център на вниманието на майка си и че занапред ще трябва да търпи не само Гринго, но и братчето или сестричето, чийто баща е той. А това означава, че няма как да накара майка си да го изгони от дома им.

Огънят на бунта срещу Гринго подхранвал и бащата на Лоренцо – Петър, твърдят запознати. Той още имал зъб на Софи за отдавна приключилата й връзка със сина му Дачо и използвал всеки удобен момент да настройва детето срещу нея. Новата любов на певицата му дала прекрасен повод да засили нападките си. Старият ром пълнел главата на Лоренцо с всевъзможни теории, че майка му сега е щастлива и след появата на второто дете той ще остане на заден план. Малкият бил много привързан към Софи и изпаднал в ужас, че бебето може да му я отнеме. Този страх бил добре дошъл за баща му Петър. Близки до изпълнителката разказват, че момчето стигнало дотам, че заплашило Софи, че ако роди бебето, ще избяга от дома им и ще отиде да живее с баща си, пише Всеки ден.

Изпълнителката на „Стари рани“ много се притеснила от бунта на сина си, но била категорична, че аборт няма да прави.

Певицата и Гринго били на седмото небе след новината за предстоящия наследник и нямало да позволят тийнейджърски капризи да съсипят щастието им. Близки до Софи я посъветвали да търси психолог за Лоренцо, който да поговори с него и да му обясни, че бебето няма да застраши неговите позиции в семейството. Софи и Гринго се надявали, когато детето дойде на бял свят, батко му да се привърже към него, както обикновено става във всяко семейство.

Източник: slava.bg, сн.: Фейсбук