Въпреки че Лорина Камбурова все още не желае публично да представя половинката си, тя все пак разкри малки детайли за него и връзката им. Половинката на актрисата, която е сред звездите в хитовата поредица на bTV „Скъпи наследници“, се казва Георги и живее и работи отвъд океана.

По професия е финансист, а в свободното си време се изявява и като диджей. Именно музиката е едно от нещата, които го свързват с Лорина, която освен актриса, се занимава и с музика. В предаването „Преди обед“, в което Лорина беше седмичен коментатор, актрисата беше изненадана с огромен букет в студиото, който, оказа се, й е изпратен именно от Георги. Пред водещите Лорина обясни, че подобни изненади не са необичайни за любимия й и пожела на всички дами да си намерят човек като него.

По думите й двамата с Георги, макар през голяма част от времето да са разделени от хиляди километри, си имат пълно доверие. Затова и слуховете, че Лорина и екранната й половинка Орлин Павлов са се залюбили по време на снимките на „Скъпи наследници“, изобщо не притеснили финансиста-музикант.