Въпреки „неудобната” дата, 30 декември, фолк дивата Галена изпълни до краен предел плевенски клуб и зарадва стотиците клиенти с хитовете от новия си албум „Аз”.

Изпълнителката направи истински бум с новия си проект, пускайки наведнъж няколко видеоклипа, като всяко едно от парчетата се превърна в хит.

„Не пред хората”, „След раздялата”, „Тоя става” и „Ще се проваля” бързо се запяха от хората и оглавиха всевъзможните музикални класации в България.

Звездата на „Пайнер” напълно заслужено ще е сред основните фавторитки за спечелването на приза за Певица на 2011 година.

В заведението Галена показа как се пее на живо и обърна лично внимание на голяма част от хората, дошли да я уважат. Сред най-харесваните нейни песни в града на Панорамата е „DJ-ят ме издаде”, чиято премиера бе именно в Плевен през март миналата година.

Минути преди изявата си, Галена се срещна и с автора на книгата „Лошите момичета на България” - Георги Стоянов. Изпълнителката, която е една от героините, призна, че не е имала време все още да я прочете заради многобройните си ангажименти покрай празниците. Обеща обаче, че ще го направи при първа възможност.

Докато Галена беше на сцената в клуба, Стоянов реши да й прати парченце шоколад по барманката на заведението, но певицата посрещна подаръка с думите: „Жоро, аз сладко не ям!”.

Снимки: bgnightlife.info