LOVE NIGHT SESSION e първият проект, организиран от 22:22 Event Company, със съдействието на Студио Орфей, в чието сътрудничество са заложени поредица предстоящи събития, свързани с основен участник - българската музика.

LOVE NIGHT SESSION e посветена на Денят на влюбените - 14-и февруари – и ще представи Акустичен концерт на група “Остава” и струнен квартет “Сапаев”. Специални гости са Мишо Шишков, Гери Турийска и “RUBIKUB”, Людмила Сланева - Локо, заедно със своя бенд и DJ Shaker Maker.

Любовната нощ започва точно в 22:22 с цветна феерия от сапунени мехури, феи орисници, артисти, акробати, жонгльори и танцьори, а след това сцената ще превземат музикантите, за да подарят на влюбените в любовта (или във виното) своите великолепни песни. За публиката ще има страхотни изненади, специални валентински предсказания, както и, разбира се, награди! Купонът е гарантиран под купола на Студио Орфей!



След няколко успешни концерта на Остава и струнен квартет “Сапаев”, формациите се събират отново, но за доста по-мащабно участие, след като в края на декември не успяха да поберат желаещите да посетят концерта им в столичен клуб.

С тях на сцената ще се качат и дамите Гери Турийска и Людмила Сланева - Локо, заедно със своите банди, за да потопят всички в приказката на любовта, този път по повод празника на Свети Валентин.

Сетът на Остава е от парчета, в специален акустичен аранжимент, към който музикантите добавят неповторимата нежност на звуците от класическите инструменти на Квартет Сапаев. Истинско удоволствие за дългогодишните фенове на групата ще е и участието на Мишо Шишков, който ще се включи със клавишни и педъл стийл китара. За аранжиментите и оркестрацията Остава работят заедно с Мартин Стоянов.



Билетите вече се продават в мрежите на Еventim и Тicketpro. До края на месец януари цените на билетите са на промоционална цена от 15 лева.
От 1.02 до 14.02 - 20 лева.
Билети на място: 25 лева.