За радост на многобройните й български почитатели, Лучия Джованини отново пристига в София, а повод за гостуването е българското издание на „Толкова различен живот”. Книгата ще бъде представена на 29 юни от 19:00 ч. в литературен клуб „Перото”, НДК.

Какви са вашите таланти? Съществува ли механизъм за тяхното усъвършенстване? По какъв начин смисловите значения, които давате на събитията, влияят на поведението ви? Възможно ли е да превърнете недостатъците си в предимства?

„Толкова различен живот” ще ви подскаже: как да преодолеете страховете си и да прегърнете промяната, как да разчупите мисловните рамки и да се научите да грешите, как да подобрите отношенията си с другите и да редуцирате пътя от мечтата до нейното осъществяване.

За да разясни идеите си, Лучия Джованини се уповава на много конкретни епизоди и реални случки, в които герои са хора, участвали в организираните от нея бизнес срещи и семинари през последното десетилетие.

Авторката на „Освободи живота си” отново ни насърчава да поемем по пътя към себепознанието. Защото е важно да станем такива, каквито сме всъщност.

Заповядайте в литературен клуб „Перото” на 29 юни точно в 19:00 часа. Освен че ще представи „Толкова различен живот”, Лучия Джованини ще изнесе безплатен семинар.