Понякога сме склонни да си представяме, че животът на популярните музиканти е като от някой клиширан филм - много алкохол, много наркотици, мацки и безразборен секс. В тези случаи е хубаво да си припомняме, че и тези популярни хора някога са били обикновени деца, израсли в нормални семейства и имащи съвсем човешки ценности. Това този път ни го припомни Лъчо от СкандаУ, който отговаря на въпроси, по-скоро на твърдения, на фенове.

Изпълнителят отвори възможността последователите да изказват твърдения за него, които той да потвърждава или отхвърля. А сред най-многото предположения бяха онези, свързани с жени и наркотици. И така Лъчо обясни: през живота си никога не е правил тройка, не е изневерявал, но пък е спал с момиче за една вечер.

Изпълнителят призна, че не е правил романтични изненади на половинката си. Призна и за токсична връзка, в която е бил. Що се отнася до фенките, Лъчо призна, че е флиртувал с фенка, но никога не си е лягал с такава.Що се отнася за другите пороци, Лъчо отрича да се е замесвал с наркотици - нито е пушил трева, нито е смъркал, нито е пробвал каквито и да е субстанции. За сметка на това пък признава, че се е напивал "като куче".