Трима психиатри посещават Анита Мейзер в следствения арест, пише столичен вестник.

Те трябва да установят луда ли е скандалната брюнетка и да регистрират отклоненията й, ако въобще има такива. Събеседванията с вещите лица се провеждат на място в пандиза, като силиконката не е извеждана от сградата повече от месец.

Разговорите и действията на психиатрите са част от тройната експертиза, назначена от разследващите по случая със смъртта на съпруга й Николай Димов.

Брюнетката с най-голям бюст у нас попадна в килията на варненския арест, след като бе обвинена за убийството на Ники. Културистът бе открит удушен със свински опашки, стегнати през врата, и с вързани крайници паднал до масажната маса в дома на Мейзер.

По думите на жена му, която е извикала полицията, двамата правили силов експеримент, като Ники трябвало да скъса свинските опашки, издувайки вратните си мускули. Анита трябвало да запише клип с телефона си и да го пратят на рекламна компания за хранителни добавки, за да ги впечатлят.

Друга версия на разследващите е, че Ники е издъхнал по време на сексуална игра, в която Анита е трябвало да бъде доминантна дама, а Димов неин роб.

От доказателствата към момента става ясно, че Анита не е искала умишлено и планирано да умъртви Димов, твърдят още ченгетата. Затова й обвинението й е за причиняване на смърт по непредпазливост вследствие на средна телесна повреда.

Вече месец Мейзер е затворена в тясна килия с още две жени. Там тя очаква излизането на най-важната експертиза по делото - съдебно-медицинската. Именно тя може да промени обвинението срещу Анита в по-тежко, ако се докаже, че умишлено е затягала опашките около врата на любимия си. Това обаче е малко вероятно, тъй като първоначалният оглед не е установил допълнителни действия от страна на Мейзер освен първоначалното закопчаване на свинските опашки.

По думите на Мейзер, тя направила това по настояване на съпруга си. Думите й се потвърждават от близки до Ники, който отдавна се канел да скъса не една, а две свински опашки, напрягайки вратните си мускули.

Протоколът от аутопсията също потвърждава думите на арестуваната. От него става ясно, че Ники е издъхнал от загърляне - асфикция, без да е имало външна намеса или допълнително притискане. Останалата част от експертизата обаче се бави. От заключенията на експертите, които били в отпуск, ще стане ясно как точно е издъхнал едрогабаритния мъж, упражнявано ли е насилие спрямо него и в колко часа е настъпила смъртта му. На базата на това ще стане ясно каква точно е вината на съпругата му.

"Няма как Анита сама да се пребори с Ники и да го върже без негово съгласие. Това е абсолютно невъзможно, а следи от други лица в дома няма", разкриват още разследващите.