Луис Фонси, изпълнителят на най-големия хит на годината “Despacito”, който прекара 11 последователни седмици на върха на Billboard Top 200 и подобри световни рекорди, представя сингъла “Echame La Culpa” в колаборация с поп певицата Деми Ловато.

Луис и Деми записват парчето в студио в Ню Йорк и споделят, че времето прекарано заедно и съвместната работа са голямо удоволствие. За Demi проектът е предизвикателство, защото тя трябва да изпълни част от парчето на испански.

„Това, което ме развълнува истински беше желанието й да пее на испански и като един доказан професионалист тя се справи чудесно с произношението. Перфектна е и това беше един от най-бързо реализираните студийни записи в музикалната ми кариера”, разказва Фонси.

В деня на световната премиера на сингъла дебютира и официалното видео към него. За по-малко от 12 часа след премиерата си видеото е гледано близо 3 млн. пъти в канала на Луис Фонси във Vevo.

На 19-и ноември, 2017 г. стартира следващата част от супер успешното турне на Luis Fonsi “Love and Dance World Tour” с поредица от концерти в Русия, Латвия, Сърбия, Кроатия, Германия и Холандия.