Актрисата Луиза Григорова стана на 30 години бременна с първото си дете, но демонстрира перфектна фигура. „30! Когато бях малка, това ми звучеше като цифра за много възрастен човек, почти баба, а сега разбирам, че най-хубавото от живота, тепърва предстои. Двайсетте са години на самоопознаване, търсене и намиране, трамплин към живота, време за грешки...за това разбрах, че е много важно как си живял през тези подготвителни години. Върнах се назад и съм доволна.

Доволна съм от всички глупости, които съм направила, от всички трудности, разочарования, борба, благодарна съм за хората, с които живота ме е събрал...и разделил, защото всичко това ме е направило тази, която СЪМ днес. Знам, че има още много да греша по пътя, но и знам най-важното - намерих се! А сега се чувствам по-пълноценна от всякога! Интересно е, че никой филм или пиеса не са ми давали тази пълнота и завършеност, тази вяра и сигурност в себе си, които изпитвам сега. Чувствам се смела и силна! Благодаря на семейството ми, на мъжа ми и на приятелите ми! За всичко!”

„Тя днес става на 30! С любимия й Малък градски театър “Зад канала” са връстници! Лу, бъди много здрава, обичана и обичаща! Бъди все така смела, борбена, търсеща, можеща, талантлива, вдъхновена и окрилена! Мечтай, живей по твоя красив начин и бъди всичко онова, за което бленуваш! Обичаме те“, написаха в своята страница във Фейсбук от театъра, част от чиято трупа е Луиза. Двамата с Мартин Макариев чакат момче, което трябва да дойде на бял свят през септември.

снимка:инстаграм луиза григорова