Луиза Григорова върти любов с бившата половинка на Елена Петрова—режисьора Мартин Макариев. Кинаджията не само, че е интимен с младата актриса, но изглежда й е направил и бебе, дочу HotArena.

През седмицата влюбените посетиха акушеро-гинекологичен кабинет към диагностичен център на ул. „Цар Симеон”. Мартин докара Луиза със спортния си Mерцедес, а след като тя влезе за преглед, я изчакал в близкото не особено луксозно кафене, пише „Уикенд“, цитира hotarena.net.

*Сн. Папараци

Луиза Григорова напусна заведението час по-късно видимо изненадана от срещата с лекаря. Красавицата седна до Мартин и отпи от неговата чаша, след което му сподели подробности за медицинската си консултация.

Запознати твърдят, че режисьорът и 25-годишната щерка на Ивета Григорова—шефката на модна агенция „Ивет фешън”, са заедно от март. Влюбените обаче старателно избягвали да афишират връзката си, дори много от колегите им не знаели какво се случва помежду им.

*Луиза и Мартин, сн. Булфото

Луиза и Мартин се запознаха още преди няколко години на снимачната площадка на сериала „Стъклен дом”, в който и двамата бяха ангажирани. По онова време Макариев любеше друга колежка от продукцията — Елена Петрова, и не гледаше на значително по-младата актриса като на жена.

Към Григорова той се ориентирал чак след раздялата си с екранната Боряна Касабова. Сега вече бил лудо влюбен в бившата моделка и дори й уреждал роля в новия сезон на „Под прикритие”, на който е режисьор.

Ако Луиза наистина е трудна, то бременността й е в начален стадий. По корема й все още няма издайническа подутина, а тялото й е като фиданка.

*Мартин в компанията на Елена Петрова, сн.: в. "Уикенд"

Заглавна сн.: Папараци