Актьорите Луиза Григорова и Явор Бахаров дават втори шанс на любовта си.

Двамата искат да възродят връзката си, след като са успели да изгладят недоразуменията помежду си, коментират техни близки пред “Телеграф”.

Припомняме, че любовта между Луиза и Явор пламна по време на снимките на хитовия сериал “Стъклен дом”. Двамата изживяха бурен романс и известно време дори живяха под един покрив.

Преди около година обаче двамата се разделиха изненадващо и Луиза тръгна със сина на актьора Иван Иванов – Стефан, който пък е бивш годеник на вече екс дружката на Луиза Радина Кърджилова. Към днешна дата брюнетката вече не е с него и твърди, че със Стефан са се разминали.

*Луиза и Стефан

Близки до нея хора твърдят, че любовта й към Явор е една от основните причини да си тръгне от настоящето си гадже и да потърси начин да се събере с бившия си любим.

Макар все още нито Явор, нито Луиза да признават, че са дали втори шанс на отношенията си, те лаконично коментират в интервюта колко много държат един на друг.

“Въпреки раздялата и сега изпитвам топли чувства към нея”, каза преди време Явор. “Дай, Боже, да снимаме пак заедно. Явор е суперактьор. Всичко зависи от съдбата и случайността”, бе коментарът на младата актриса, пише blitz.bg.