Луиза Григорова знае пола на бебето си, но не желае да го сподели публично, обясни актрисата в телевизионно интервю за bTV. Тя бе категорична, че още не е избрала име за първия си наследник, който се очаква да се появи в края на септември. „Стискам палци да е зодия Везни, а не Дева”, каза 30-годишната звезда.

Тя все още е не е избрала име за хлапето, но двамата с бащата Мартин Макариев активно обсъждат различни варианти. Детето обаче няма да носи името на някой член на семейството, защото актрисата е убедена, че всеки човек заслужава собствено име, което да го води в живота. Припомняме, че преди дни тя обяви, че ще става майка с кадър в социалните мрежи, а преди ден сподели, че вече е качила три килограма и показа бременното си коремче.

То се появило за броени дни, но сега вече звездата смело може да го показва, за да се разхожда в парка. „Откакто съм бременна и сме си вкъщи, любимото ми облекло са суичърите на Мартин️. Хубавото е, че той няма нищо против да се ширя в тях! Вече не съществуват дънки в гардероба ми, които мога да закопчая-дори и тези, които пазех от “дебелия период”, хахахах с 3 кг отгоре и съм много доволна от топлото време, защото ми позволява да излизам с поли и рокли”, написа тя във Фейсбук.

снимка:фейсбук луиза григорова-макариев