Луиза Григорова и холивудският актьор Найджъл Барбър са звездите в късометражния филмов мюзикъл Eat me! (от англ. - „Изяж ме!”), който се снима в НДК.

Работата по проекта продължи три дни.

За реализацията му са привлечени някои от най-изявените ни млади творци във филмовото изкуство, начело с режисьора Илина Перянова.

Eat me! е посветен на свърхконсумацията и хранителните отпадъци. Историята е иронична и гротескна, с поставен акцент върху храната и нейния произход. Филмът прави препратки към отношението ни към храната, както и нейното отражение към това как живеем, обичаме и се държим един с друг.

Музиката има централна роля в продукцията и е дело на Емелина Горчева, която е шесткратен носител на различни награди по композиция. Както музиката, така и хореографията са вдъхновени от класически мюзикъли като “Кабаре”, “Коса”, “Чикаго” и “Ах, този джаз”.

Оператор на продукцията е Александър Крумов, снимал многобройни български и чуждестранни пълнометражни филми и реклами, сред които “Мила от Марс”. Сценограф е небезизвестната Ягама - художник с многопрофилна насоченост и ярък почерк, придобила популярност със своите картини, инсталации и работа по многобройни видеотворби.