Стройната актриса Луиза Григорова се прибра скоропостижно от морето, разкриха ни очевидци в София.

Звездата от „Стъклен дом“ разтръби по медиите, че се е отдала на „женско море“ с майка си – модната шефка Ивет Григорова. Хора на „България днес“ обаче засякоха Луиза през уикенда в столицата, пише kliuki.bg.

„Извеждах си кучето днес сутринта и видях Луиза“ – разказва анонимен очевидец. Григорова се изтягала на пейка в градинката на любимия си Народен театър.

С нея обаче не бил синът на Иван Иванов – Стефан, новото й гадже. Същият този младеж преди години бе обвързан с Радина Кърджилова – последната тръпка на лошото момче на българския театър Деян Донков.

Говори се, че точно заради старата си любов сега Радина била в обтегнати отношения с Луиза, която нарушила железния принцип – не кради гаджето на приятелката си, дори то да е бивше.

В същото време старото гадже на Луиза – Явор Бахаров гуляе по мъжки на морето в компанията на колегата си Бойко Кръстанов. Според папараци двамата не изтрезнявали по цели дни и нощи. С типичния си примитивен хумор двамата се шегували, че били само “коч компания”.

Снимка: Maxim