Младата актриса си търси агент за Европа и Америка - иска да играе със световни звезди.

За хубавите и известните жени се говори какво ли не. Сплетниците им приписват всевъзможни отклонения и грехове, които в огромен процент не отговарят на истината.

Клюките не отминават и Луиза Григорова, която нашумя с участието си в "Стъклен дом", после се съблече за "Максим", а сега затвърди името си на млад талант в сериала "Дървото на живота".

Но на ценителите на женската хубост младата жена е позната и от ослепителните си сесии за световните модни библии - "Вог", "Ел", "Харпърс базар". За петте години, в които се занимава с мода, тя обикаля Азия /Китай, Тайланд, Япония/ и Европа, снима за световни кампании, а у нас - за всички престижни списания и за доста марки. Има близо 20 тв реклами и клипове.

За Луиза, а и за майка й Ивета, собственичка на една от най-пресжините ни модни агенции, най-важното е, че сега щерката гради успешна артистична кариера.

Неотдавна тя участва в премиерата на "Вуйчо Ваньо" във варненския театър - пиеса, която се поставя за първи път в морската ни столица, а вече се игра в няколко театъра из страната, включително и в София.

В спектакъла Луиза влиза в ролята на Елена Андреева и прави сериозна крачка към големия театър. Героинята й Яна в "Дървото на живота" пък е част от прислугата в дома на богатото видинско семейство Вълчеви.

Младо момиче, което отрано се сблъсква не само с тежката слугинска работа, а и с любовта, лъжите и всичко, което ни поднася животът. За да се подготви за ролята си, Луиза чете исторически книги, които я карат да възкликне, че в онези години в обществото ни е имало висша класа с морал, а днес - богато и бедно простолюдие.

"Най-важната за мен бе премиерата на "Вуйчо Ваньо" и тя се превърна в истински професионалното представление за сезона. Другите, в които участвам, са дипломните ми спектакли - "Маркиза дьо Сад" в Сфумато и "Гущерчето" в Сатиричния театър, пише в. "Жълт труд".

В спектакъла играя коварната шпионка Алиса Атанасова, но за мен най-голямото удоволствие е, че на сцената съм заедно с Татяна Лолова. За новия сезон имам предложения, но ще говорим за тях, когато нещата се "опекат".

Във всеки следващ образ, в който влизам, го обиквам и го играя с удоволствие. Актьорът трябва да е винаги в ситуация на кастинг, за да е стегнат и решителен", споделя младата актриса.