Пред огромен проблем се изправи хубавата Луиза Григорова. Актрисата се е видяла в чудо какво да прави с косата си, която не спира да пада.

Доскоро звездата успяваше да прикрие с подходящи прически прозиращото си теме, но вече всички забелязват, че бившата манекенка е започнала да оплешивява.

Кожата на главата й ясно се вижда под редките косъмчета, които са й останали, и с времето проблемът става все по-голям. В началото Луиза пробвала маски за коса и подхранващи шампоани, които обаче не дали никакъв резултат, пише „Всеки ден“, цитира hotarena.net.

Актрисата тръгнала и по лекари, но дори те не успели да открият проблема и да назначат лечение. Ситуацията стигнала до там, че отчаяната Луиза прибегна до природни средства–маже си главата с чесън, оцет, мас, зехтин, ампули с витамини и всякакви бабешки лекове. Но нищо не помага.

Приятелите на Луиза се притесняват, че младата актриса всъщност има хормонални проблеми заради стреса от голямото натоварване в театъра, което съчетава и с роли в киното. Лекарите обаче твърдели, че хормоните й са наред, но така и не успели да открият причината за косопада й.

Сн: Фейсбук