Луиза Григорова показа как може да се забавлява в условията на пандемия. Преди няколко дни тя спретна кейкчета за рождения ден на мъжа си Мартин Макариев, а вчера организира и десетия рожден ден на неговия син Боби. „Вкъщи празненствата не спират и днес Боби става на цели 10! Беше ни много притеснено как ще направим рождения му ден незабравим, когато трябва си бъдем изолирани вкъщи, но всичко на този свят става с любов и Боби каза: “Това е най-хубавият ми рожден ден!

Не бих го заменил с никой друг!”...а ние просто замлъкнахме. Децата са по-мъдри от нас”, написа в инстаграм актрисата. Hotnews.bg припомня, че Макариев има едни брак зад гърба си, а бившата му Кремена също работи в киното. С просто око се вижда, че малкият прилича едно към едно на баща си. "Една от причините поради, които хората се разделят е, че много бързат. Бързат да се женят, бързат да правят деца. Ние с Мартин не отлагаме нищо, просто в момента имаме много идеи, цели и желания, и затова сме оставили децата назад.

Аз се чувствам още достатъчно млада, нямам краен срок, а Марто вече има едно дете и той също много- много не бърза. Аз се разбирам добре със сина му, влязох в живота му, когато беше на 4, плавно и внимателно, аз не мога лесно да общувам с деца. Постарах се да разбера кои неща харесва, за да може да види в мен приятел и съм се държала с него като голям човек винаги, никога наставнически или като майка. Аз не съм искала никога да му бъда майка, даже когато негови връстници му кажат: "Каква ти е тая, не ти е майка" и той не знае какво да им каже, веднага се намесвам и им отговарям: "Аз съм най-добрия му приятел".

Надпреварата с бившата му би била изява на ниска интелигенция за мен. Моите родители са разведени, и до ден днешен са си най-добри приятели. Те имат нови семейства, имам прекрасни брат и сестра", коментира преди време отношенията в семейството Луиза. Боби бе шафер на сватбата й с Макариев преди по-малко от три години.

снимка:инстаграм луиза григорова