31 август е специален ден за Луиза Григорова. Актрисата сподели това в Instagram и уточни, че датата от календара е по-различна за нея, защото на нея се е родила нейната приятелка и колежка Весела Бабинова.

"Нашата история с Весела започна преди 11 години и е от тези връзки, на които се казва “любов от пръв поглед”. Завършихме в един клас в НАТФИЗ през 2013 г., още същата година И ДВЕТЕ бяхме поканени да станем част от трупата на МГТ "Зад Канала" и сме там до днес, през годините минахме през какво ли не и все успоредно и напред заедно, а сега и двете очакваме отново заедно, първите си деца!", написа тя във Facebook.

Григорова, която очаква първото си дете, се пошегува, че както винаги с Бабинова са заедно, нищо чудно да са заченали децата си по едно и също време.

"И знам, че винаги ще е така и винаги ще вървим рамо до рамо, защото някои неща просто са си съдба и някои връзки са кармични. Днес Весела има рожден ден! И аз я обичам!", завършва публикацията си Луиза.

Наскоро Григорова навлезе в деветия месец и сподели, че с напредването на времето всички около нея се подготвят за бебето. "Благодарна съм, че в този период съм обградена от любов и разбиране, от подкрепа и мноооого усмивки. Е, хормоните обичат да ми припомнят, че са тотално разбъркани и да ме карат да се натъжавам, да плача, но точно за това благодаря на семейството и приятелите си, защото те са тук до мен и ме карат да забравям бързо за лошото настроение", коментира тя.

Иначе Весела Бабинова не обича да говори за бременността си. След като обяви, че ще става майка, актрисата е качила само още една снимка с корема - от плажа, където половинката й я гали нежно. Тя не е споделила пред медиите пола на детето и кога трябва да се роди, но според публикациите на нейната приятелка, това трябва да стане съвсем скоро.