След като дълго време се криха от папараците, актрисата Луиза Григорова и новата й любов - рапърът Wosh MC, разказаха в тв ефира как са се родили чувствата им.

Преди да се запознае с екранната Алекс от сериала „Стъклен дом”, музикантът имаше дългогодишна връзка с колежката й Радина Кърджилова.

В предаването на bTV “Преди обед“ Луиза и Wosh MC, чието истинско име е Стефан, разкриха, че общ приятел  и запознал още преди две години в  нощен клуб.

Музикантът пръв хвърлил око на красавицата, но по онова време тя го смятала само за другарче.

Докато погледне на него с влюбени очи минали две години.

Искрите се разгорели преди три месеца, когато Григорова се раздели с гаджето си Явор Бахаров, с когото се събра покрай общата им работа в „Стъклен дом”.

„Това си е моето момиче. Постоянно ме изненадва сутрин, обед и вечер. Луиза е добър приятел, може да ти бъде много близък човек, има чувство за хумор”, призна пред камерите Стефан.

Той има добър вкус по отношение на актрисите, защото е наследил фаталния чар на баща си - секссимвола на BG киното от 80-те години – актьора Иван Иванов.

Рапърът не се притеснява, че все още има много неща, които тепърва научава за любимата си – например коя зодия е.

Григорова пък разкри, че освен със сините си очи, Стефан я пленил и с добротата си. За съжаление на двойката в момента не могат да прекарват заедно толкова време, колкото им се иска.

Актрисата има тежки репетиции на сцената на варненския театър, където участва в пиесата „Вуйчо Ваньо” на Чехов, а Wosh MC работи по подготовката на новия си албум.

Вече е в ефир и дебютното му парче като част от формацията The Top Stoppers.