„Луиза ме покани на яхния. Яхния, колко мила дума“, с този пост възбуди духовете около полунощ Башар Рахал на стената си във Фейсбук.

Веднага започнаха догадките какво общо има между двамата - романс или нов проект. Оказва се, че това е била приятелска служебна вечеря.

Актьорът снима реклама с режисьора Мартин Макариев - гаджето на Луиза, а скоро двамата се срещат и на снимачен терен за филм.

„Някои ги канят на яхния, други на яхта“, коментират приятелите му. "Бяха много сладки, когато им отидох на гости. Той държеше едно цвекло, а тя стържеше моркови", разказа Башар Рахал пред „Монитор“.

Оказало се, че младата актриса, станала прочута със „Стъклен дом“, където игра и Башар, е голяма майсторка на яхнията с пилешко и картофи.

Манджата тя забъркала ден след като започнаха постите и Башар въздъхва облекчено по този повод, че не се е зарекъл да ги спазва. За празниците през декември той няма да си ходи в Лос Анджелис при семейството, а всичките му любими момичета ще се изсипят в България и ще му гостуват чак до средата на януари.

Съпругата му Калина има голяма отпуска, а децата се радват, че ще си играят в снега и ще карат ски в родината.

Лентата, в която ще обединят усилия Макариев и Башар, ще бъде с копродуцентство на Нова телевизия. Най-преуспелият българин в Холивуд и колежката му Яна Маринова ще играят във филма и ще бъдат продуценти. Така те ще се срещнат отново на голям екран, след като си партнираха в „11“, като и този път ще влязат в същия жанр.

Тези дни Башар ще се снима и в индийска продукция в студиата в Бояна, а ролята му е на зъл руснак. Веднага щом приключи работата си на гадняр той ще се включи и в режисьорския дебют на Асен Блатечки „Бензин“. Там ще бъде „мъдрецът“ на историята, която ще излезе на голям екран през пролетта на 2017 г, пише ПИК.