Луиза Григорова се нареди до звезди като Ариана Гранде и Дженифър Лорънс заради сгрешена татуировка, научи Hotnews.bg. Красивата актриса призна, че е в една от рисунките по тялото й липсва буква. Става дума за татуировка на елфически-език, създаден от писателя Дж.Р.Р. Толкин-основател на жанра фентъзи с романа си „Хобитът“ и неговото продължение трилогията „Властелинът на пръстените“.

Луиза обаче не се притеснява от издънката, защото татуировката е на твърде интимно място и не може да бъде видяна от всеки. Още повече, че малцина могат да усетят гафа, защото измисления език е непознат и у нас, и в повечето части на света. Иначе Григорова има много татуировки, една от които е свидетелство за любовта й към съпруга й Мартин Макариев.

Става дума за т.нар. matching tattoo, характерна за двойки. При този стил рисунката започва от тялото на единия и завършва върху тялото на другия. Луиза избра да си направи символа "Ин и Ян" (противоположности, които са част от едно цяло). Рисунката започва от ръката на Макариев и продължаваше към нейната. Наскоро пък бившият на звездата от „Стъклен дом” Wosh MC призна, че е изтрил татуировката с нейното име на гърба си.