Луиза Григорова и нейни млади колеги ще си пробват късмета като актьори в САЩ.

Това ще стане най-вероятно следващото лято. Те не заминават там на бригада или завинаги, а само за три месеца, за да видят дали ще пробият и в чуждата страна с професията си.

„Ще работим и като улични артисти, може и по клубове. За да разберем стават ли работите или не. Ако не, си се връщаме. Не искам да оставам там завинаги и един ден да се събудя като продавачка в аптека и да разбера, че животът ми е минал“, каза брюнетката пред камерите на bTV.

Младата дама вярва в своя късмет и от опит знае, че стига да си пожелае нещо, то се случва. „Нещата винаги са ми се нареждали леко и лесно. Ето, казвам го, въпреки че знам, че всякакви там хейтъри ще тръгнат да ме урочасват. И съм убедена, че и с Америка ще ми се получи каквото искам“, отсече екранната Яна от сериала на TV7 „Дървото на живота“.

Единственото важно условие, с което Луиза каза, че ще се съобрази при пътуването зад Океана, е да няма ангажименти у нас. Затова и се е спряла на лятото като по-мъртъв сезон.

Иначе госпожицата в момента е на вълна работохолизъм. Освен сериала на „Дрийм тийм“ и TV7, където работата по сезон две е пред финал, Григорова участва и в спектакъла на Мариус Куркински „Лодка в гората“ по Николай Хайтов в Малък градски театър „Зад канала”.

Преди броени дни е започнала и репетиции под режисурата на Лилия Абаджиева на „Скъперникът“ от Молиер.

„Ако денонощието има 24 часа, аз съм склонна да си поискам още два пъти по толкова. Но не за купони или гаджета. А за да работя. Искам българският театър и кино да заемат това място в живота на хората, което им се полага“, пали се Луиза.