Един от най-оборотните в момента режисьори Мартин Макариев топли леглото на актрисата Луиза Григорова.

Звездата от „Стъклен дом" и новата й любов бяха хванати в крачка от папараците на Николета Лозанова. На кадрите се вижда как влюбените гълъбчета вечерят заедно в компанията на свои приятели. Репортажът ще бъде излъчен в събота вечер в предаването „Папараци" по Би Ти Ви след 22 часа.

Младите са артистично непретенциозни и похапват в заведение за бързо хранене. Според запознати те имат гореща връзка от около 2 месеца.

Мартин бил толкова луд по Луиза, че дори се опитвал да я вкара в новите епизоди от петия сезон на „Под прикритие", където в момента работи. Бъдещето на крими сагата обаче засега е неизвестно, затова и плановете му може да не се увенчаят с успех.



Луиза и Мартин се запознали още по време на снимките на „Стъклен дом", където двамата работили. Там обаче тръпката все още не се била появила. Най-вероятно поради факта, че по това време Макариев се виждал тайно с по-популярната колежка на Григорова - Елена Петрова.

Двамата се срещали по разни долнопробни хотелчета и скътани ресторантчета, за да консумират чувствата си, скришом от любопитни погледи. Докато изведнъж всичко излиза наяве.

Аферата на къдравелката коства брака й с гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. Богаташът разбира, че година и половина неговата благоверна му е слагала рога с режисьора и веднага подава документи за развод. Елена смело разтрогва отношенията си с Аристотелис и избира да заложи на голямата си любов с Макариев. Рискува дори и попечителството върху децата си, защото гъркът се зарича, че ще вземе малчуганите при себе си.



Сериалът за мола на семейство Касабови свършва, но приказката на Елена и Мартин продължава.

Но само за още кратко време. Саможертвата на Петрова се оказва напълно излишна, защото малко след приключване на снимките на трилъра „Вила Роза" през 2013 г., където тя е в главната роля, а съвсем „случайно" Макариев е режисьор, приключва и връзката им.

Това направо разбива сърцето на Елена, която не може да повярва, че е била предадена така жестоко. Според наши източници причината за разлъката им е абсолютният провал на лентата.

Мартин приема това много тежко и изпада в депресия. Един ден пише SMS на Елена Петрова, че иска да прекрати отношенията си с нея. Оттогава според наши източници тя не спирала да си ближе раните и да страда по режисьора. А сега трябвало да се примири и да го гледа щастлив с доста по-младата от нея Луиза Григорова.

Междувременно папараците на Николета Лозанова установяват, че Луиза е и с чисто нова кола. Тя шофира луксозен мерцедес, който струва над 100 000 лева.