Манекенката и актриса Луиза Григорова е на път да докара гаджето си до фалит. Звездата от „Стъклен дом” не се свени да пилее парите му за различни свои прищявки.

Новото гадже на актрисата - Марин е син на богата бизнес дама, известна в столицата като Мая Застрахователката. Тя от две десетилетия застрахова повечето свръхскъпи возила в страната.

Двадесет и две годишната актриса е обаяла Марин и не спирала да капризничи пред него. Той пък удовлетворявал всяка нейна прищявка, пилеейки парите на майка си.

Младежът бил принуден да глези Луиза с всевъзможни деликатеси. Сред прищявките на актрисата са крака от раци, струващи 1200 лева килото, френски вина и редица подобни капризи.

В момента двойката е с приятели на море в Лозенец, където младежът отново се изръсва солено. Компанията купонясвала по цели нощи и от разгулен живот до ранни зори, трудно стигала до плажа на черноморския курорт.

Приятелки на красавицата се питат колко време още Марин ще е отдаден на магията на Луиза. Известния с прякора си „Тигъра” младеж често сменял приятелките си, пише „България днес”, цитира hotarena.net.