Mоделката и актриса Луиза Григорова се появи публично с новото си гадже, който се оказа бивш годеник на най-добрата й приятелка и колежка - актрисата Радина Кърджилова.

Луиза и новата й тръпка Стефан, известен още като Wosh MC, демонстрираха за първи път публично чувствата си един към друг по време на тазгодишния фестивал Elevation, който се проведе на авиобаза Доброславци.

Двамата се награбиха без свян от зяпачите и си раздаваха сочни целувки пред смаяните им погледи.

*Стефан и Луиза (Снимки: ''Блясък'')

Припомняме, че доскоро Луиза имаше връзка с колегата й от ''Стъклен дом'' Явор Бахаров.

*Луиза и Явор (Снимка: Bulphoto)

Историята около новото й гадже обаче е още по-интересна! Стефан е голямата любов на добрата й приятелка Радина, с когото актрисата е имала 8 годишна връзка, като дори са били сгодени:

"Стефан е голямата ми любов. Wosh MC, пее хип-хоп. Син е на Иван Иванов и Петя Силянова, с 2 г. е по-голям от мен. Беше много дива връзка. И двамата сме прекалено избухливи. Щастие, усмивки, ревност, скандали, караници, скандали в клубове, скандали късно през нощта. Неизлизане от къщи, драми. Непрестанно единият искаше да е над другия. Обаче толкова много се обичахме. 8 г. и половина си е почти един брак, с едно дете и с един развод след това. Минаха като на един дъх. Бяхме сгодени, 2 години носихме сребърни халки. Моята я хвърлих в морето, той не знам къде я хвърли. А преди това сме правили планове. Айде ще се оженим, ще си направим къща, деца", разказа Радина пред сп. Eva.

*Радина и Стефан

Стефан е и човекът, на когото Радина сякаш прави орална любов, на появилите се преди време в нета скандални снимки. На тях е и Явор Бахаров. Изглежда, че приятелският им кръг е по-скоро ''любовен кръговрат''.

Wosh MC е посвещавал във времето няколко парчета на Радина - в едно от тях той възпяваше любовта си към нея: „Това е песен за истинската любов, тази песен е за теб, съкровище” – така започва парчето „За нищо на света”. В друга обаче, изпята след раздялата им, Стефан пее: “Знам, че цяла година не си пипал Радина, а преди т`ва тя през двама от мойте мина.”

*В ляво: Стефан и Радина, 3-ти от ляво на дясно: Явор Бахаров

Припомняме, че в момента Радина има връзка с актьора Деян Донков.

Ще запазят ли Радина и Луиза добрите си отношения? Остава да видим...

Заглавна снимка: Bulphoto