Играе ли Луна във "ВИП Брадър" или просто е луда - това е въпросът, който си задават съквартиранти и фенове на шоуто?

Поведението на фолк легендата в Къщата е меко казано неадекватно. Тя се държи като собственик, а не като равен с останалите.

Дори ги нарече "квартиранти", което предполага, че тя е хазяйката във "ВИП Брадър". Всъщност, живялата половин век Луна, иска да е царицата на формата и го показва.

"Никога не съм готвила и не мога да готвя... Би ли ми донесла още мусака... Ще ми донесеш ли водичка... Би ли ми донесла една чаша вино..."

Все в този стил са иначе учтивите й заповеди. Въпреки че през повечето време от престоя си в предаването Луна прекарва в уединение или заяждане, ако реши да се вклини сред другите участници, пише Lifestyle.bg

Тъкмо подхвана нормален разговор с Катя от дует "Ритон" и обеща да направи домашна баница на другия ден, и изневиделица се изказа: "Ако не ти харесва името ми, можете да ми казвате Сталинка или г-ца бъдещ Президент, харесва ми и Бойка Борисова..."

Всъщност идеята на Луна да се кандидатира за президент май не е шега. "Хората ще решат дали да ме изберат, но само ако искат промян" - категорична е певицата, която втрещява с поведение и изказвания.