"Дано накрая ме изкарат светица, защото това, което направих за шоуто и съквартирантите си, е без аналог. Аз бях една сцена за техния много лош спектакъл. Когато завесата падна и си тръгнах, а аз го направих, когато пожелах, те продължиха и продължават да четат сценария и стратегията „Луна”, а не измислиха нищо тяхно. Какво се оказа?! - Куцо, кьораво и сакато се тика там, където не му е мястото. Аз показах, че не само попфолкът е нарицателно. И сега великите певици с големите хитове пеят върху моя глас моите песни. Това е изключително непрофесионално, макар аз да им подадох ръка и да исках да им дам синбеците и да ги пеят, да печелят. Но те твърдят, че си плащат авторските права, а на мен никой не ми е платил" - казва тя пред "ШОУ".

По повод появилите се клипчета от участия на Галена и Преслава, които пеят хитовата й песен „Тук-там”, Луна обяснява:

"Не само „Тук-там” е в цялото публично пространство. Аз се обадих на Митьо Димитров-Пайнера, проведох разговор с него и той ме посъветва да го съдя! Аз искам да ми бъдат платени само авторските права или просто да си съдействаме. Той не е с нищо повече от мен. И понеже се опитват да набедят Цветан Василев за най-голямото зло на България, аз мисля, че по-голямо зло от Митко Пайнера няма в България! Въпросът е да излязат и да го признаят хората!



Ако някой е сбъркан в тази страна, то това не съм аз и ако някой е луд, то това не съм аз! Не може да манипулират хората и да им промиват психиката, да карат хората сами да си говорят и да ходят с наведени глави и в един момент, когато аз ги разобличих, се оказа, че съм заплаха. Заплаха съм, понеже хората ме обичат и разобличавам такива като Люси! Той дължи пари на половината ми колеги!

Поведението на Здравко също не искам да го коментирам, защото е под всякаква критика. За мен той не е никакъв „ВИП”!

Запитана дали е усетила някакъв респект от Преслава към нея като един от основоположниците на този стил, Луна заявява:

"Дори нямам спомени тя да е била в Къщата. Нейното поведение беше извън всякакви норми - тя летеше някъде в пространството, независимо че таванът в Къщата е изключително нисък. За мен тя не представлява абсолютно никакъв интерес. Имената на песните й в нейния репертоар определят нейната същност.

Песен като „Лудата дойде” вероятно е написана за нея. Аз нямам такива в моя репертоар. Не аз, а тя пее моите песни, и не бих казала по добрия начин. Тя има нужда от помощ, много сериозна помощ – психоаналитик, психиатър, или просто нов композитор. Но на първо време, за да може да си плати сеансите при тези хора, на драго сърце ще й дам синбеците на цялото си творчество.

Ще го направя с удоволствие, без да искам нито една стотинка. Очевидно липсата на хитове при тези измислени герои на музикалната сцена в днешно време са допринесли попфолкът да бъде нарицателно. Въпреки всичко, искам да им помогна".