Вчера участничката в „Като две капки вода” Луна отпразнува рожден ден и реши да ощастливи почитателите си с разговор на живо. Естествено, най-задаваният въпрос бе на колко години става, но празнуващата категорично отказа да му отговори. Според нея е важно на колко се чувстваш, пък и тя изглеждала прекрасно, за да се притеснява за годинките. Певицата обясни, че и догадките в медиите за възрастта й не са верни, като някой публикации твърде я състаряват, а някои-подмладяват.

Според Уикипедия тя вече е на 49 години, но може и да е на повече, видя Hotnews.bg. Ако съдим по начина, по който певицата през цялото време присвиваше очите си, за да чете на телефона си въпросите на своите фенове по време на разговора, старческата слепота хич не я е подминала. Блондиката буквално приличаше на китайка със силно дръпнати очи, а ефектът се подсилваше от огромните й изкуствени мигли.

Луна така и не успя да прочете част от въпросите, а нуждата й от очила е повече от очевидна. Колкото й да крие годинките си, други признаци като диоптрите на очите я издават.