Всички очакваха, че в "Като две капки вода" основните дразги ще са между журиращият Фънки и участничката Луна, но това няма да е съвсем така. Оказва се, че "президентшата" оттук нататък ще влиза в словесен дуел не с устатия дебеланко, а с актьора Юлиан Вергов.

По време на вчерашния лайв, фолк ветеранката взе намушка именно театрала и то защото той не поощри превъплащението й в Емил Димитров. "Това за мен беше образа на една песен на Емил Димитров - Арлекино. Нямаше нищо от него в твоето изпълнение. Добрият артист кара хората да плачат, а не той да плаче", откровен бе Вергов, а думите му силно жегнаха Луна. Тя го атакува цели два пъти по време на шоуто на Нова телевизия, видя HotNews.

Луна в образа на Емил Димитров.

Първата саморазправа с него се случи в момента, когато певицата трябваше да даде своите 5 точки за някой от останалите участници. "Моите пет точки отиват днес при най-великият актьор тук тази вечер. Не си ти Рачков, а един твой колега, който никога не е получавал награда - г-н Вергов. Той имаше велико изказване, няма как да го забравя. Като един истински Арлекин, толкова ме вдъхнови, че моята проява на актьор е в цялата си същност", отсече фолк фурията. Изненадващо обаче Вергов не отговори на стрелите й. Тя обаче не се успокои и отново ужили театрала в края на предаването, когато трябваше да натисне бутона за избор на следващия й образ. "Да дадеме 20 секунди слава на актьорите без награди. Много ви моля, нека да го поканиме! Президентката кани един път!", опита се да продължи панаира Луна, но пак без резултат.

Вергов остана стъписан от думите на Луна, но не й отвърна.

Всъщност задачата на Луна да се въплати в образа на естрадната легенда се оказа доста емоционална и специална, а Фънки я поощри с думите: "Чест ти прави, че си вложила толкова много труд. Обаче женската емоция надделя при теб. Неговата елегантност липсваше."

Преди изпълнението си изпълнителката на "Тук-там" разказа защо е толкова емоционално свързана с творчеството на Димитров. "Не съм споделяла досега, но имах приятелство с Емил Димитров. Последният ми разговор с него беше в 5 сутринта. Звънна ми и чух неповторимия му глас, който ми каза: "Извинявай, че те събуждам, но искам да ти кажа колко много те обичам!" Това беше последният ми разговор с него. След време разбрах, че той просто се е сбогувал с мен", разказа Луна. "Този образ е почти невъзможен. Вълнението ми е огромно. Дори мога да се разплача на сцената", допълни при изявата си снощи тя.