Тази вечер къщата на ВИП Брадър напусна Луна.

Номинирани бяха , Кичка и дует Ритон, които по традиция малко преди елиминациите трябваше да отговарят на въпросите на съквартирантите.

Запитана от Кичка дали не се притеснява, че с този характер накрая ще остане сама с огледалото, тя отговори: "Няма как да остана сама, защото сърцето ми е отдадено на някого", но не пожела да каже на кого. На въпроса на Ернестина пък дали е ходила на психиатър, певицата отговори: "Не, и не ми е нужно".

Запитана от Джино според нея кой е най-успелият певец в Къщата, тя не пожела да отговори. На въпроса на Иво пък дали и навън е добронамерена само когато иска нещо от някого, тя сподели, че съжалява, че оставя такова впечатление у хората.

Здравко бе запитан от Кичка: "Не мислиш ли, че обидите ти към колеги и грубото отношение към всички в Къщата, фалшивото поведение и други са само минуси за теб". Той заяви, че не е съгласен с епитетите и призна, че е емоционален и понякога ползва квалификации, което му е недостатък, но винаги се извинява. Той допълни, че има голям проблем с това, че говори високо и изглежда така, че се кара.