След като до скоро правеше мили очи на Бойко Борисов, за когото беше готова и да се омъжи, то тези дни "президентшата" Луна излезе на протест срещу правителството. По този повод певицата не пропусна да захапе и други особи, сред които Слави Трифонов и свои колеги от фолк бранша.

"Гордея се,че съм тук и съм част от събитията, които се случват. Елате и вие и бъдете част от всичко, което се случва и сами направете своя избор. Бъдете отговорни към своя собствен живот и съществуване. С пари всеки може със стремеж... едва ли. Тук на площада НЕ ВИДЯХ нито Слави Трифонов, нито някой от моите колеги, певци и артисти нямаше (те коментират от телевизора) и чакат да се явят на бял кон", написа блондинката в Инстаграм.

Тя обяви също, че е предвидила масовите бунтове срещу властта още през 2018-а чрез видеоклипа към парчето си "Леко леко леко". "Мога само да се радвам,че съм проводник и обединител на всичко що е “лидер” в БГ. Но сега по-важното е да дойдеш тук и сам да видиш Истината. Ела и виж", допълни още чалга фурията.