Фолк певицата Луна стана като мокра кокошка, заради проливният дъжд миналата вечер. Репортер на HotNews засече фурията да препуска с големи крачки в района на Народното събрание около 18.30 вчера. Вместо да си хване такси, тя предпочете да извърви разстоянието пеша. "Навярно пести от таксита! Все пак и големи задръствания има, ще се наложи да плаща по-големи сметки. Само дето парадира, че е голяма звезда, а ходи пеша и то в дъжда", коментираха минувачи изпълнителката на "Луна Президент". 

Направи впечатление, че певицата от "ВИП Брадър" се беше лишила от прословутата си конска опашка-перука и се разхождаше със силно топирана коса в комбинация със силен грим и вечерен тоалет. Представете си само на какво е заприличала след мократа си "разходка".

Вероятно Луна беше се запътила в посока някое светско парти или просто е предпочела да подсили звездното си присъствие по време на обиколката в центъра. "Нали е звезда, трябва да се забелязва от далече", шеговито коментираха столичани. "Нали се сравнява само с Лили Иванова?! Да, ама Лили никога няма да тръгне пеша, има си кола и личен шофьор", отбелязаха други.